Till för er brudar.....

Jaha då var man här... Trodde faktiskt inte att ja någonsin skulle skaffa mig en blogg... men det verkar ju vara "inne" nu så ja får väl hänga på trenden, och inte vara en "gammal tant" :)
Plus att ja kom fram till att det faktiskt är ett kanon bra sätt att hålla koll på alla! Tiden bara flyger ju iväg och det är inte alltid tiden räcker till för allt o alla man skulle vilja! Så nu kan ni hålla er lite uppdaterade om vad som händer i mitt liv iaf!
Så det här blir en liten dagbok för er brudar!

Just nu sitter ja i soffan och tittar på Tv... Miss secret agent ! Tycker det är en skoj film, Och Vem känner inte igen sig i hennes "klumpighet"!? Ja kan ju bara prata för mig själv, men för bara några år sen så KUNDE ja faktiskt GÅ i högklackat, och nu känner ja mig precis som Gracie Lou Freebush! Va vi "coolare" , trendigare o snyggare förr? Har vi blivit gråa och tråkiga redan? Hur många av oss sitter hellre hemma i soffan och myser framför en film på fredags eller lördagskvällen?  Det är snart dax att ta på sig party outfiten och fösa ihop hela gamla skocken brudar igen och riktigt festa loss!

Puss på er så länge
xxx


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0